Het Immense archief van Nico van Eldijk

 

Het immense archief van Nico van Eldijk

Groesbeek, -  Voor degene die van verzamelingen houden zijn op deze webpagina op het goede adres. Nico van Eldijk uit Groesbeek spaart alles wat los en vast zit: zoals: stickers, bidprentjes, kerkkaarten, militaire kaarten alles op postzegelgebied, oorlogsboeken, oorlogsdocumentatie. Uiteraard mag de zeer unieke collectie ansichtkaarten van Groesbeek en omgeving niet vergeten worden, er zitten enkele unieke zeldzame exemplaren bij. De verzamelwoede is eigenlijk als grap ontstaan aldus Nico en is inmiddels uitgegroeid tot een waar immens archief, een verzamelmuseum zou  hierbij niet misplaatst zijn. De verzamelwoede van Nico groeit nog steeds. Dank zij de medewerking van zijn vrouw die alles netjes heeft geordend is het archief beslist een aanwinst voor de latere generatie.  

Nico van Eldijk vraagt met spoed

 Suikerzakjes, Stickers, Ansichtkaarten, kinderkleurplaten, kerstkaarten, Kerkkaarten, Bidprentjes, Devotie, Postzegels, sluitzegels, lucifersmerken, Zilver eetlepeltjes, sigarenbandjes, Alles van Groesbeek - Berg en Dal - Nijmegen en omgeving

Mocht iemand nog iets interessants hebben voor Nico van Eldijk dan kan men Nico bereiken onder het volgende e-amailadres: nicovaneldijk@gmail.com u kunt Nico ook telefonisch bereiken en wel onder het volgende telefoonnummer 024-3973389 Uw informatie wordt zo vertrouwelijk mogelijk behandeld door dhr van Elijk.

 

Tot slot volgen hier nog enkele zeer mooie authentieke prenten uit de collectie van Nico van Eldijk. Klik op de onderstaande link voor het zien van deze authentieke prenten.

De webmaster van Groesbeek het dorp der verrassingen Michel Janssen http://geschiedenisgroesbeek.nl