Belangrijke data over deze website

down

 

Ergens in 2001 begin gemaakt met de website over Groesbeek het dorp der verrassingen, het eerste niet meer bestaande urladres luidde: http://home.hetnet.nl/~michel63/
 

Per 2 Juni 2002 over gegaan op een nieuw accountadres namelijk: http://members.lycos.nl/dorpshistorie/index.html

 
Doordat bij mij het idee was ontstaan om dit dorp nog meer landelijke bekendheid te geven, heb ik besloten om per maart 2003 met een eigen domeinnaam over Groesbeek te beginnen. De domeinnaam die ik hiervoor heb gekozen luidt: http://www.geschiedenenisgroesbeek.nl (voorheen was dit http://www.vvv-groesbeek.info) Ik heb deze domeinnaam gekozen omdat dit het beste bij mijn site past bij de het dorp Groesbeek is een dorp dat vol en bol staat van de verrassingen maar zeker ook het verre verleden. Het is daarom ook meer dan de moeite waard om deze site van Groesbeek eens van naderbij onder de loep te nemen. Want de site staat bol van de Groesbeekse nostalgie van de Spoorlijn kleef - Nijmegen tot de Tweede Wereldoorlog, van oude prenten tot moderne foto's van beeld geluid en muziek tot de Nijmeegse vierdaagse en nog veel meer andere dingen. Hieronder volgen de belangrijkste gebeurtenissen sinds ik per maart 2003 deze site beheer.

     down     

 


 

 

16 juli 2003

Brief met een positieve reactie gehad over deze site van Burgemeester Prick van Groesbeek. Klik op de bovenstaande foto om de desbetreffende brief te lezen.

 

18 juli 2003

In het Groesbeeks weekblad en op de Gemeentepagina van de Gemeente Groesbeek gestaan. U kunt de tekst over mijn website terug vinden door op deze link te klikken, onderaan op deze pagina kunt de desbetreffende tekst van mijn site lezen.

 

26 juli 2003

Te beluisteren geweest bij omroep Groesbeek bij Beekers en van Loon (ongeveer 10 minuten) over mijn website Groesbeek het dorp der verrassingen, helaas kan men deze uitzending niet meer beluisteren omdat het niet meer bestaat.

 

1 september 2003

De website Groesbeek het dorp der verrassingen is in het landelijk computerblad Computer Idee nr.19 op pagina 14/15 onder de kop van lezers voor lezers homepage club.

 

6 februari 2004

Te beluisteren geweest in het radioprogramma Acta (Omroep Groesbeek) betreffende een oproep over foto's en oude prenten over Groesbeek.

 

10 februari 2004

De oproep over foto's en oude prenten over Groesbeek waren te lezen geweest in het Groesbeeks Weekblad, tevens kon men ook de oproep lezen op de websits van Omroep Groesbeek en de Gemeentepagina van Groesbeek

 

14 november 2004

De website over Groesbeek het dorp der verrassingen heeft op 14 november in de zondagskrant gestaan. Wilt u meer lezen over dit artikel dan kunt u op deze link klikken voor meer informatie hierover.

 

1 februari 2005

Te beluisteren geweest op omroep Groesbeek in het programma Focus. Het interview ging over de website van Groesbeek en de twee Groesbeekse oorlogsdagboeken die ik pas online had gezet.

 

19 juni 2005

Geïnterviewd geweest samen met de Canadese Nederlander John Hopmans. Het interview werd afgenomen door het weekblad 'De Brug' Wilt u meer lezen over dit interview klik dan op deze link.  

 

juli 2012

Heb in het personeelsblad (van mijn werkgever < BREED >) gestaan met een artikel over mijn hobby Groesbeek het dorp der verrassingen, meer weten klik op deze link.

 

April 2019

Heb op 2 april een interview gehad met omroep Berg en Dal (voorheen omroep Groesbeek), in het programma Toen en Now  het interview is na 7 april te beluisteren men kan dan op deze link klikken

 

  Top


 

De webmaster van deze site Michel Janssen uit Nijmegen